Det dækker hundeansvarsforsikringen

Hundeansvar
Udvidet hundeansvar
Lovpligtig ansvar
Figurantdækning

Informationer om NEM's hundeansvarsforsikring

Hundeansvarsforsikring

Det er skønt at have hund, men vælger du at anskaffe dig en, har du også pligt til at tegne en hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker dit ansvar som hundeejer, hvis hunden kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele.

Hvad bliver der dækket?

Hundeansvar:
Hundeansvarsforsikringen er en lovpligtig forsikring, som dækker det ansvar du som hundeejer kan pådrage dig, hvis din hund gør skade på andre dyr, mennesker eller ting.

Hvad bliver der dækket?

Hundeansvar:
Hundeansvarsforsikringen er en lovpligtig forsikring, som dækker det ansvar du som hundeejer kan pådrage dig, hvis din hund gør skade på andre dyr, mennesker eller ting.

Udvidet hundeansvar:
Går du til hundetræning, på udstillinger eller deltager i konkurrencer eller lignende med din hund, så skal du have en udvidet hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker, hvis din hund f. eks. bider personer, som er i frivillig kontakt med den. Det kan være dommere, trænere og andre, som ikke er dækket af den lovpligtige forsikring.

Ekstra dækninger

Sygeforsikring:
Slip for bekymringerne for dyre dyrlægeregninger. Hvis du vil gøre din hundeforsikring endnu bedre, har du mulighed for at vælge sygeforsikring til din hund. Sygeforsikringen dækker dyrlægeudgifter til undersøgelse og behandling, hvis din hund skulle blive syg eller komme til skade.
Du kan lave sygeforsikringen til din raske hund fra den er 2 måneder til den er fyldt 5 år - og den varer hele hundes liv.
For nogle sygdomme, racer og skader gælder særlige regler, som du kan læse mere om i forsikringsbetingelserne.

Livsforsikring:
Du kan yderligere udvide din hundeforsikring med en livsforsikring til din hund, som giver dig en erstatning, hvis det værst tænkelige skulle ske, at din hund dør af en ulykke eller sygdom inden den er fyldt 11 år.
Livsforsikringen kan du vælge at tegne til din raske hund, som tillæg til sygeforsikringen, fra din hund er 2 måneder til den er fyldt 5 år.

Kontakt kundeservice


Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

70 77 77 77
mail@nemforsikring.dkOfte stillede spørgsmål


I vores FAQ har vi samlet de spørgsmål vi ofteste får fra vores kunder, så du hurtigt og nemt kan få et svar.
Klik her