Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er en af vore samarbejdspartnere, og vi tilbyder forsikringsløsninger til deres kunder.

 

Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er en af vore samarbejdspartnere, og vi tilbyder forsikringsløsninger til deres kunder.

 

NEXT Forsikring

NEXT Forsikring A/S er en forsikringsformidler under NEM Forsikring dansk filial af Gjensidige Forsikring, ASA, Norge, der tilbyder en række forsikringer til private. Formålet med NEXT Forsikring er at tilbyde den enkelte kunde et moderne alternativ til traditionel forsikring. NEXT Forsikring har skåret de traditionelle salgsled væk og i stedet udviklet en online platform, hvor du som kunde kan betjene dig selv online – hele døgnet rundt. NEM Forsikring står bag alle produkterne i NEXT Forsikring - der er altså ikke gået på kompromis med den gode dækning.

Læs mere på: https://next.dk

 

AP Pension

AP Pension er det eneste pensionsselskab i Danmark, der er ejet af pensionskunderne. Vi samarbejder med dem om gruppelivsforsikringer, kritisk sygdomsdækning og evt. pension.

 

Carglass

Selv om du har selvrisiko på din bilforsikring, vælger vi ikke at trække selvrisikoen - såfremt du lader ruden reparere i stedet for at udskifte.

 

SOS Dansk Autohjælp

Takket være vores samarbejde med SOS Dansk Autohjælp kan vi tilbyde dig vejhjælp som et plus til din bilforsikring hos os. Og du får nogle særdeles gode vilkår.

 

Nærsikring

Nærsikring er et specialselskab inden for arbejdsskadeforsikring, som er ejet af en række mindre og mellemstore danske forsikringsselskaber - heriblandt NEM Forsikring.

 

SSG

SSG er en af de største virksomheder inden for rens og renovering af løsøre og bygninger efter skader forårsaget af sod, brand, vand, eksplosion, hærværk m.v. Alarmcentralens telefonnummer er - 70 21 06 20.

 

Dantaet

Med Dantaet vandskadealarm i huset kan du forebygge flere typer vandskader. Alarmen går nemlig i gang og lukker automatisk for vandet både ved langsom udsivning og ved pludseligt brud på et vandrør, eller hvis en slange hopper af opvaskemaskinen.

 

Rabat

Der ydes særlig rabat til ansatte hos de agenturer, vi samarbejder med.

Kontakt kundeservice


Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

70 77 77 77
mail@nemforsikring.dk