Vores navn er et løfte til alle vores kunder: Vi hedder NEM Forsikring, fordi vi vil gøre det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.

Bag navnet står Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, der er gået sammen om at skabe de bedste, nemmeste og mest overskuelige forsikringer til dig. Med over 100 års erfaring inden for både private og erhvervskunder, er vi ikke født i går. Derfor har vi et fornemt afsæt til den allernyeste teknologi, som vil lette hverdagen for dig og andre kunder.

Hos NEM Forsikring kan du komme til sagen med det samme. Få svar på dine spørgsmål i løbet af nul komma fem. Vi vil nemlig være et stærkt og mere personligt alternativ til de store – og lange telefonkøer er ikke lige os…

Vores erfaring gør, at vi ved, hvordan mennesker lever deres liv. Vi ved også, at der kan være udfordringer og bump på vejen. Det er derfor, vi gør hele forarbejdet for dig, så du bare kan nyde livet hver dag. Så enkelt er det. Hos os i hvert fald!

NEM Forsikring er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, hvilket betyder, at dit krav i tilfælde af selskabets konkurs er dækket af Garantifonden.

Med NEM Forsikring er du godt sikret i livet.