Udgivet d. 29. november 2019 kl. 11:35 af Nem Forsikring

Nu kan uheldige turister få ”hjemme”-besøg af lægen på populære feriedestinationer


Det er ærgerligt at blive syg på sin ferie. Endnu mere ærgerligt er det, hvis man skal ud at køre langt med taxa eller offentlig transport til et sygehus eller en lægeklinik for at blive tilset af en læge.

Det er baggrunden for, at SOS International nu udvider samarbejdet med lokale partnere, så uheldige rejsende i en række tilfælde kan få besøg af en læge på hotellet eller i ferielejligheden i stedet for selv at skulle transportere sig til en læge.

Læs mere her


Det er tid til Thailand


Thailand er en populær rejse-destination og hvert år rejser rigtig mange skandinavere til Thailand, når det begynder at blive koldt i de nordiske lande.
Få gode råd til at forebygge sygdomme, der typisk opstår i Thailand, herunder myggebårne sygdomme og turistmave

Læs mere her

Trulli


Skiferie uden skader


SOS Internationals fysioterapeuter giver gode råd til, hvordan du kan forberede dig til en skiferie uden skader

Læs mere her

Trulli


Når du eller dine pårørende rejser alene


Der er ingen internationale retningslinjer for eller praksis om at informere pårørende, hvis nogen er blevet indlagt på hospitalet i udlandet. Derudover kan det være vanskeligt og frustrerende for pårørende at få oplysninger på grund af frygten for brud på persondatasikkerheden. Nogle gange ender dette i ubehagelige situationer for alle involverede.

Læs mere her

Trulli


Brexit: Husk din rejseforsikring


Hvordan forholder man sig, hvis man skal på weekendtur til London eller på vandretur i Skotland efter Storbritannien er udtrådt af EU?

Læs mere her

Trulli
Nyheder og gode råd fra SOS