Udgivet d. 21. november 2022 kl. 08:00 af Nem Forsikring


Gjensidige overtog i foråret 2021 NEM Forsikring, og det betyder, at du som kunde kan få et endnu bredere tilbud af forsikringer.

NEM Forsikring har bestræbt sig på at skabe de bedste, nemmeste og mest overskuelige forsikringer til dig. Den
tilgang gælder fortsat, selvom det nu er Gjensidige, der står bag tilbuddet om skadesforsikringer.

Som kunde i NEM Forsikring vil du i løbet af 2023 modtage en meddelelse om, at dine forsikringer overgår fra NEM
Forsikring til Gjensidige. Dette sker som følge af, at NEM Forsikring

For dine forsikringer og priser har det ikke umiddelbart nogen betydning, at NEM Forsikring bliver til Gjensidige. Der vil være flere områder, hvor du oplever en bredere dækning og flere muligheder. Du kan også opleve en anden struktur og andre løsninger end dem, du har været vant til. Du vil selvfølgelig modtage en oversigt og redegørelse for de forandringer, der vil gælde for netop dine forsikringer.

Lige nu skal du ikke selv gøre noget aktivt, da vi løbende vil sørge for at holde dig orienteret om processen. Du kan naturligvis fortsat kontakte os hos NEM Forsikring, præcis som du er vant til – gennem online henvendelse, mail eller telefon – hvis du har spørgsmål eller behov for gennemgang eller justeringer på dine forsikringer.

Derfor har vi solgt NEM Forsikring til Gjensidige
Carsten Møller Pedersen, adm. direktør i NEM Forsikring, udtaler: ”Gjensidige er en afgørende spiller på det danske
og skandinaviske marked og er dermed en robust garant for, at mulighederne indenfor distribution, kundefokus, effektiv drift og IT-udvikling kan udnyttes. Det er en god langsigtet løsning for NEM Forsikring – og dermed for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, at blive en del af Gjensidige-koncernen.”

Få mere information om Gjensidige, overdragelsen og eventuelle svar på dine spørgsmål her