Udgivet d. 16. juni 2021 kl. 09:00 af NEM Forsikring A/S

FÅ 80% I TILSKUD TIL DIT ARBEJDSMILJØPROJEKT –

VI HJÆLPER DIG I GANG GRATIS


Er I en privat virksomhed med mindre end 50 ansatte, har I nu muligheden for at få del i Arbejdstilsynets Arbejdsmiljøpulje. Her kan I søge om tilskud til arbejdsmiljøprojekter, der forebygger fysisk og psykisk nedslidning og ulykker på jeres arbejdsplads.

Frem til 2023 uddeler Arbejdstilsynet årligt 105 millioner kroner til arbejdsmiljøprojekter i virksomheder med mindre end 50 ansatte. I puljen kan der søges midler til arbejdsmiljørådgivning, afprøvning af tekniske hjælpemidler eller fysisk træning. Puljen søges gennem Arbejdstilsynets hjemmeside.

Hjælp til at definere jeres projekt

Mange virksomheder vil gerne forbedre arbejdsmiljøet, men har svært ved at finde ud af, hvor de skal starte. Her er det en mulighed at søge midler fra puljen til autoriseret arbejdsmiljørådgivning for at få professionel hjælp til at definere problemstillinger i arbejdsmiljøet. Vi samarbejder med CRECEA. Læs mere på Få 80 % tilskud til arbejdsmiljørådgivning - CRECEA

Vi gør det nemt for dig - Få rådgivning til at ansøge

Som kunde med arbejdsskadeforsikring hos os, har du mulighed for gratis telefonrådgivning i ansøgningsprocessen.
Ring på 31 10 15 85 for at høre om dine muligheder.

Opdateringer i din indbakke

Arbejdsmiljørådgiverne hos CRECEA holder dig opdateret om Arbejdstilsynets Arbejdsmiljøpulje, gennem deres særlige nyhedsbrev om puljen. Tilmeld dig her, så går du ikke glip af vigtige opdateringer.
FÅ 80% I TILSKUD TIL DIT ARBEJDSMILJØPROJEKT