Udgivet d. 12. januar 2021 kl. 10:00 af Nem Forsikring

Rejseforsikring


Det blå EU-sygesikringskort, som giver danskere samme muligheder for at få betalt lægehjælp eller hospitalsophold, som borgere i andre EU-lande har, er ikke længere gyldigt i Storbritannien fra 1. januar 2021.
For at være godt dækket bør du – ifølge de danske myndigheders anbefaling - altså sikre dig, at du har en gyldig rejseforsikring, INDEN du rejser til Storbritannien.
Med en rejseforsikring i NEM Forsikring vil du være dækket ved sygdom eller ulykke, uanset hvor i verden, du befinder dig.
Hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring – eller ønsker at tegne en forsikring – så kontakt os på tlf. 70 77 77 77. Vi er klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 9 og 16.

Grønt kort


Hvis du kører i egen bil til Storbritannien, skal du være opmærksom på, at du som bilist skal kunne dokumentere, at du har forsikringsdækning på dit køretøj. DFIM anbefaler derfor, at du medbringer det grønne kort som dokumentation for, at du har tegnet en ansvarsforsikring for bilen.
Hvis du har en ansvarsforsikring i NEM Forsikring, kan du finde det grønne kort på din selvbetjening her på hjemmesiden.