NEM Forsikring's erhvervsforsikring er et af de mest fleksible tilbud om sikkerhed på markedet - til erhvervsvirksomheder af alle typer.

Fordele ved NEM's erhvervsforsikring

Vi har erkendt at virksomhedernes risiko ændrer sig i disse år – en metalforabejdningsvirksomhed – eller en handelsvirksomhed – er ikke som i ”gamle dage” længere.

Nu foregår en stor del af fremstillingen ofte hos underleverandører, eller virksomheden importerer halvfabrikata eller råvarer fra hele Europa – eller sågar fra hele verden.

Det gør at virksomheden måske i højere grad er en montagevirksomhed – eller at risikoen er koncentreret på specialprocesser eller projektstyring.

Denne ændring i måden virksomhederne arbejder på kræver, at forsikringen kan tilpasses det reelle behov, hvor transportrisikoen pludselig er langt større end tidligere, hvor afhængigheden af underleverandører pludselig er væsentlig, hvor driftstab og produktansvar bliver meget mere kompliceret end tidligere. Derfor er professionel rådgivning, og produkter som kan håndtere den reelle risiko nødvendige for at sikre virksomhederne bedst muligt og sikre overlevelse i forbindelse med eventuelle skader.

Ud over at dække skader som følge af brand, tyverier, vandskader og driftstab, så har du også mulighed for at udvide grunddækningen med en lang række fleksible tillægsdækninger som hver især sikrer virksomheden mod en særlig type af risiko.

- Pludselig skade (all risks)
- Arbejdspladsdækning for tyveri
- Erhvervsretshjælp
- Varetransportdækning
- Udstillingsdækning
- Bærbart udstyr
- Køle- dybfrostdækning
- IT- og svagstrømsdækning på teknisk og administrativt udstyr
- Dækning af skilte, glas og sanitet
- Kaskodækning af drifts- og produktionsmaskiner
- …og meget mere

Vi dækker oven i købet automatisk 25% mere end den angivne forsikringssum – såfremt virksomheden sørger for at holde forsikringssummen opdateret ved jævnlig gennemgang.

Kontakt kundeservice


Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

70 77 77 77
mail@nemforsikring.dkOfte stillede spørgsmål


I vores FAQ har vi samlet de spørgsmål vi ofteste får fra vores kunder, så du hurtigt og nemt kan få et svar.
Klik her