Tab af data kan koste din virksomhed tab af både tid og penge. Derfor er det vigtigt at have en forsikring, der kan dække også hvis der ikke er tale om en brand, tyveri eller vandskade.

Fordele ved NEM's EDB-forsikring

De fleste virksomheder har computere og PC-udstyr som er en livsnerve for virksomheden. Ofte ligger virksomhedens kundedatabase, oplysninger om produktion, medarbejdere m.m. på computeren og det vil være en katastrofe hvis disse data går tabt.

NEM Forsikrings edb-forsikring kan dække alle virksomhedens edb-anlæg og databærende medier eller kun nogle af dem – fx anlæg, som er særligt kostbare, meget følsomme, eller som virksomheden er afhængig af.

Med databærende medier menes magnetbånd, -plader og -kort eller andre medier, der bruges til lagring af data i en form, som edb-maskinen kan læse direkte.

Desuden kan du vælge en at udvide forsikringen således at den dækker omkostningerne til genfremstilling af skadede eller mistede data og du kan udvide forsikringen til også at dække hvis maskinerne skal flyttes inden for virksomhedens produktions- eller kontorareal.

 

All Risks

Forsikringen er en all risks, der dækker alle pludselige og uforudsete hændelser, som ikke direkte er nævnt som undtagelser i vilkårene.

 

Hvordan dækker forsikringen

Ved en skade, der kan repareres, betaler vi omkostningerne, så maskinen kommer i samme stand som inden uheldet. Er der tale om en totalskade, betaler vi for en tilsvarende maskine som den ødelagte på uheldstidspunktet. Vi dækker også fragtomkost-ninger, evt. importafgift, told m.m., som er direkte knyttet til maskinen eller anlægget. Desuden dækker forsikringen opstilling og montering.

Kontakt kundeservice


Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål.

70 77 77 77
mail@nemforsikring.dkOfte stillede spørgsmål


I vores FAQ har vi samlet de spørgsmål vi ofteste får fra vores kunder, så du hurtigt og nemt kan få et svar.
Klik her